לדוחן הוספנו גם אורז אדום שהוא עשיר באנתוציאנינים – נוגדי חמצון מקבוצת הפלבנואידים שנותנים את הצבע האדום-סגול וידועים גם בהגנה על כלי הדם, הורדת סוכר וכולסטרול. וגם, הוספנו קטניה בצורה של עדשים שחורות אשר טובות בייבוש וניקוי רעלים בצורה של סוכר, שומנים ועוד.

לנצח את הכולסטרול, הסוכר ולחץ הדם הגבוהים ב6 שבועות בלבד!

לנצח את הכולסטרול, הסוכר ולחץ הדם הגבוהים!

 לפרטים נוספים הקליקו כאן

מה בפנים?

  • ½ כוס עדשים שחורות (אפשר להשרות, מקל על העיכול)
  • ½ כוס דוחן
  • ½ כוס אורז אדום
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1-2 בטטות

מתכון קציצות דוחן

איך מכינים?

  1. מאדים את הבצל
  2. מוסיפים את הדוחן, אורז ועדשים שחורות ומבשלים כ-30-45 דק' עד שרכים. מקררים בצד
  3. במקביל, מבשלים את הבטטות כ-30 דק' עד שרכות. מועכים למחית.
  4. מערבבים ביחד את הדגנים, קטניות ובטטה ומוסיפים מלח, פלפל ותבלינים שאוהבים (אני הוספתי כפית בהרט)
  5. בידיים רטובות, יוצרים קציצות ומניחים על נייר אפייה
  6. 180 C, 20-30 דקות. אופים בתנור,

מתכון בריא, מספק את כל החלבון והפחמימות הדרושות וללא קמח, סוכר, שמן או ביצים. אפשר לגוון עם סוגי אורז אחרים או קטניות (קטנות) אחרות.

עוד מתכון תבשיל דוחן מוצלח»

אהבתם? למתכונים נוספים, בריאים ומזינים של גיל היכנסו לכאן

לתיאום פגישה וייעוץ עם

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

ד״ר גיל ברזילי PhD - מטפל ברפואה סינית ויפנית

דר' גיל ברזילי Phd

מטפל ברפואה סינית ויפנית, בנוסף מתמחה בתזונה סינית ומקרוביוטית. מתמקד בטיפול באנשים מגיל “אמצע החיים” והגיל השלישי. מלמד בארץ ובחו”ל “מחקר ברפואה סינית” ו”תזונה ברפואה סינית”.

 

למידע נוסף >

אינסטגרם
הצטרפו לקבוצת הפייסבוק
טלפון
צרו קשר

עזרה שחוזרת לקהילה

בואו לדאוג לעצמכם או לתרום טיפולים לקהילה ועל הדרך לסייע לעסק במילואים.
לנצח את הכולסטרול, הסוכר ולחץ הדם הגבוהים!

רוצים לשמור על בריאותכם מקרוב?

הרשמו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע עדכני ומקצועי בנוגע לבריאותכם

שדה זה מיועד למטרות אימות ויש להשאיר אותו ללא שינוי.

פתיחת שיחה עם נציג
שוחחו איתנו
שלום!
נשמח לעזור לך, לחץ/י כאן ליצירת קשר בווטסאפ